Nieuws

Heeft u vragen?

Bel ons (0546)672542

Juffendag!

28 september 2022

Vorige week dinsdag, 20 september hebben wij juffendag gevierd! Wat een heerlijk gezellige dag hebben wij samen mogen beleven! De ochtend begon al goed, toen de juffen onder handen werden genomen…

Kinderen waren in de weer met gekleurde spuitbussen en moeders bedachten geweldige creaties. Met als gevolg, prachtige kapsels! Ook kinderen kwamen op school met de meest uiteenlopende ideeën. Sokken en gekleurde wasknijpers in de haren, niets was te gek.

Nadat ook alle juffen voorzien waren van prachtige kapsels, hebben we een modeshow gelopen. Alle kinderen zat in twee lange rijen, waar iedereen die dat wilde tussendoor mocht lopen. Muziek erbij en uiteindelijk werd het zelfs de polonaise!

Aan het eind van de ochtend was het tijd voor pannenkoeken! Toen de pannenkoeken op waren en iedereen even lekker buiten had gespeeld, was het tijd voor ijs! Per groep zijn wij lopend naar de ijssalon Toscana gegaan waar we een ijsje hebben gehaald. Daarna was er in elke groep een film te zien. Er werd gekozen welke film favoriet was en toen iedereen een plekje had gevonden kon de film starten. Hier ontbrak natuurlijk de popcorn niet, waar lekker van werd gegeten onder het kijken van de film.

Een geslaagde en gezellige dag!

Ga terug naar Nieuwsoverzicht